Prezzo

Kort produktinformasjon

  • Presskane kaffe
  • Grovmalt
  • Mellanrost
  • Arabicakaffe
  • Rainforest Alliance sertifisert

Prezzo er en grovmalt kaffe med en elegant smak og en velbalansert sammensetning mellom rund, fruktig syre og behagelig sødme.

Den pressede kaffen er 100 % Arabica-kaffe fra Sør- og Mellom-Amerika, Øst-Afrika og Sørøst-Asia. Kaffen er sertifisert av Rainforest Alliance, som er en uavhengig organisasjon som jobber for å skape bærekraftige levebrød for kaffebønder og for å bevare biologisk mangfold.

En god kopp kaffe

Prezzo er en middelsbrent kaffe som er perfekt for de som brygger i pressekanne eller perkulator.

Holdbarhet på kaffen

Den pressede kaffen bør oppbevares tørt og kjølig i godt forseglet originalemballasje, da bevares kaffens aromaer best. Åpnet emballasje bør brukes innen 10-14 dager.

Når kaffen er tom

Av miljøhensyn er den aromabevarende plasten i emballasjen svært tynn, noe som er muliggjort av det beskyttende papirdekselet. Vår emballasje inneholder også plast fra fornybare råvarer. Kildesorter papiret som papiremballasje og posen som plast. Filtre og kummer sorteres som matavfall og kan komposteres.

Smakprofil

Brenning:
12345
Fylde:
12345
Syrlighet:
12345

Kaffedrinker

Du vet at kaffe er en utmerket ingrediens i drinker?

Du liker kanskje også

Prezzo

Presskannekaffe
450g
Prezzo er en grovmalt kaffe med en elegant smak og en velbalansert sammensetning mellom rund, fruktig syre og behagelig sødme. Les mer om Prezzo
Brenning:
12345
Fylde:
12345
Syrlighet:
12345