Bryggemetoder

Å brygge kaffe er noe de fleste av oss gjør hver dag. For at kaffen skal smake så godt som mulig, er det viktig å velge malingsgrad etter bryggemetode.

 Filterkaffe er finere malt og kalles noen ganger filtermalt kaffe. Löfbergs maling er tilpasset for tilberedning i kaffetrakter. Vi har flere gode filterkaffer å velge mellom fra vår aller lyseste brenning Mellanrost til Jubileum som er lett mørkbrent og Crescendo som er en ordentlig mørkbrent kaffe.

Presskanna Pressokaffe har en malingsgrad spesielt egnet for perkulator og prezzobrygger. Malingen av pressokaffe er grovere enn traktekaffe, men betydelig finere enn kokekaffe. For deg som vil ha en grovmalt kaffe, finnes Prezzo i vårt sortiment.

Kaffepanna kok  Kokekaffe har en grovere malingsgrad enn traktekaffe og er tilpasset for tilberedning i kaffepanne. Hvis du vil ha kokekaffe, kan du velge mellom Mellanrost og Genuin.

Kapsel Med kapsler kan du brygge espresso, lungo eller traktekaffe. Med kapselmaskinen kan du også brygge te og sjokolade.