En god kopp hver gang

Kapsler er enkelt, bekvemt og godt. Passer for alle som vil brygge en god kopp espresso eller brygge fra ferskmalte bønner – hver gang!

Löfbergs kapsler passer til kapselmaskiner fra Caffitaly Systems. Vi har flere modeller og farger – og vi har også kapselmaskiner for profesjonell bruk. Vi har kapsler for alle varme drikker og ulike forpakningsstørrelser.

Kaffekapsler: Espresso og traktekaffe

Våre kapselmaskiner veksler mellom høyt trykk for espresso og lungo og lavere trykk for traktekaffe. Du brygger kopp for kopp uten svinn. Fyll kapselmaskinen og trykk på knappen for en god kopp. I vårt sortiment finnes det fire espresso og seks traktekaffer. For å lage en cappuccino bruker du en espressokapsel og en melkekapsel.

Löfbergs kapsler – espresso og traktekaffe – inneholder 8 gram ferskmalt kaffe. Kaffen holder seg fersk i minst 24 måneder fra pakkedatoen og kapslene er laget helt i plast.

Anbefalt serveringsstørrelse: espresso 30–40 ml og traktekaffe 120–160 ml.

Flere varme drikker: Kapsler for varm sjokolade, te og melk

Cloetta og Löfbergs har sammen laget varm sjokolade i kapsel som både små og store kan nyte! For beste resultat og mye sjokolade i koppen, brygger du med lungoknappen, anbefalt koppstørrelse 80–120 ml. Hver sjokoladekapsel inneholder 15 gram sjokoladepulver.

Melkekapselen bruker du sammen med en valgfri espressokapsel for å nyte en god cappuccino. Melkekapselen inneholder 9 gram melkepulver.

Kobbs gode løste finnes også for Caffitaly Systems. Hver tekapsel inneholder 3 gram løste som brygges til en god og varmende kopp te. For en riktig stor kopp kan du trykke to ganger på bryggeknappen. Da brygger du med dobbel porsjon vann.

Kapselmaskiner fra Caffitaly Systems

Caffitaly Systems kapselmaskiner kan kjøpes på flere utsalgssteder, både i butikk og på nettet. Löfbergs webshop tilbyr hele sortimentet av kapsler og kapselmaskiner.

Kapselmaskinen er enkel å bruke og vedlikeholde. Du kan f.eks. selv programmere ønsket serveringsstørrelse for både espresso og traktekaffe. Se gjerne på våre instruksjonsfilmer.